keskiviikko 26. heinäkuuta 2017

Garnier Skin Active 2in1 Eye make-up remover

Heippa taas kaikki! =)

Nyt tulee pikakatsaus Garnier Skin Active 2in1 Eye make-up remover -tuotteesta. Eli kyseessä on silmämeikinpoistoaine, jonka pitäisi tehota myös vedenkestävään silmämeikkiin.
En muista mitä tämä maksoi Citymarketissa, mutta mulla on semmoinen fiilis, että se oli kuitenkin halvempi kuin se Nivean silmämeikinpoistoaine, mitä aina ennen olen käyttänyt. Netistä löytyy ainakin hintaan 4,95€. Ostin tätä kokeiluun tuon korkin takia. =) Kun, jos muistatte, niin Nivean tuotteessa on se kierrekorkki mistä en pidä. Ajattelin, että tuo on kätevämpi, niin jos ainekin on hyvää, niin siitä voi tulla uusi lemppari. =)
Tuote lupaa, ettei siitä jäisi rasvaista/öljyistä lopputulosta, kuten monesta vedenkestävän silmämeikin poistoaineesta jää. Mun arvio on, ettei ehkä jääkään ihan yhtä rasvaista fiilistä, mutta vähän kuitenkin. Ei mitenkään haittaa. Tämän pitäisi hoitaa jotenkin myös ripsiä, takana lukee "argiinia sisältävä koostumus hoitaa ripsiä antaen niille pehmeyttä ja kiiltoa sekä tehden niistä paksummat ja tuuheammat". Ripsissä en ole kyllä huomannut mitään eroa, ihan yhtä ohkasilta ne vaikuttaa kun ennenkin.. :p Ja olen siis kohta käyttänyt purkin loppuun, joten on ehtinyt vaikuttaa jo (pullossa lukee siis, että pitäisi neljässä viikossa antaa tuuheammat ripset). Eli sen puolesta en odottaisi liikoja.. =) Kyllä se silmämeikin poistaa ihan siinä missä muutkin, eli sen puolesta ei ole valittamista.

Haju on kyllä vähän ärhäkkä, siitä tulee semmonen fiilis, että kirveleeköhän kohta silmiä. Eli se saisi olla ehkä vähän miedompi tai "pehmeämpi". Tuote tulee kanssa vähän hassusti pullosta, sillai ruikkien. Tuntuu, että ehkä tulee aina otettua sitä liikaa, kun on vaikea kontrolloida sitä paljon sieltä tulee.

Siinä enimmät huomiot. =) Kaiken kaikkiaan sanoisin, että ihan ok tuote (poistaa meikin, kätevä korkki ja sopivan edullinen), mutta musta tuntuu, että jatkan kuitenkin Nivean käyttöä. =) Se jotenkin vaan tuntuu paremmalta.

Kiva jos jaksoit lukea, toivottavasti tästä oli jollekin apua. =) Nähdään taas ja kivaa loppuviikkoa teille kaikille! 💕💕💕

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti