perjantai 21. lokakuuta 2016

Nivean silmämeikinpoistoaine

Jos joku luki sen mun ihan ensimmäisen tekstin, missä kerroin blogin aloittamisesta ja itsestäni, niin varmaan muistatte kun kerroin mistä ajatus koko hommaan lähti...? Tuotteesta josta heti totesin, että "tällä ei tee kyllä yhtään mitään". Ja vertailusta toiseen hyväksi todettuun tuotteeseen (joka on samaa merkkiä). Nyt tulen puhumaan niistä. =)

Eli kyseessä on Nivean silmämeikinpoistoaineet, ja tässä tapauksessa vedenkestävälle meikille tarkoitetut. Käytän nimittäin vain ja ainoastaan vedenkestävää ripsiväriä. =) Aloittaisinko risuista vai ruusuista...? Aloitetaan ruusuista! =)

Ensin Nivea Daily Essentials Double effect eye make-up remover. Tämä on siis se tuote mitä olen käyttänyt jo pidemmän aikaa silmämeikkini poistamiseen. =) Toki joskus vuosien aikana olen ostellut muitakin eri merkkejä, mutta tämä tulee useimmiten ostettua kun on kuitenkin ihan järkevän hintainenkin, taitaa olla halvimmasta päästä mitä kaupoista löytyy. =) (Hintaa en tietenkään muista, tarvii kai alkaa kirjoittelemaan niitä ylös tätä blogia varten niin voin senkin infon aina jakaa. :p ) Tämä on mun mielestä tehokasta tavaraa. Öljymäistä, kuten moni muukin silmämeikinpoistoaine, ja luonnollisesti purkkia pitää ravistaa jotta noi yläkerran ja alakerran litkut sekoittuu. =) Ainoa iso miinus, nykyään, tässä tuotteessa on tuo korkki. =( Se muuttui joskus siitä semmoisesta nostettavasta korkista kieritettävään malliin. Mun mielestä se on todella epäkäytännöllinen esimerkiksi suihkussa. No, aina ei voi voittaa... =)

Nivea Daily Essentials Double effect eye make-up remover.

No sitten ne risut... Saman merkin toinen vedenkestävälle silmämeikille tarkoitettu puhdistusaine: Nivea Daily Essentials waterproof eye make-up remover. Tämä ei toimi. Ei sitten ollenkaan. =( Tai kerrottakoon tässä vaiheessa, että olen tuotetta kokeillut vain kerran, mutta jos se sillon oli niin tehotonta mitä oli, niin tuskin se asia itsekseen mihinkään muuttuu. Se on varmaan todella hyvää silmämeikinpoistoainetta semmoiselle tavalliselle ripsarille, tai vaikka luomiväreille tms., mutta mielestäni ei vedenkestävälle. Eroaa tuosta ensimmäisestä myös siten, että tämä on semmoista "voidemaista", ei öljymäistä tai muutenkaan mitään ohutta litkua. Mutta se mikä tässä taas on hyvää, on se korkki. =D Se on juuri semmoinen, mitä tuon toisen kanssa olen kaivannut. =)

Nivea Daily Essentials Waterproof eye make-up remover.
Tältä näyttää se "voidemainen". :p


Siinäpä ne. =) Mitä mieltä te olette tuotteista? Tehoaako teillä molemmat yhtä hyvin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti