tiistai 25. lokakuuta 2016

Kahden kodin välillä.

Hei taas kullannuput. =)

Tulin nyt ihan vaan huvikseni kirjoittelemaan, ei ole tuotearvostelua tällä kertaa. Pitäisi kyllä olla jo pian menossa nukkumaan, mutta sillon kirjoitetaan kun kirjoitusfiilis on. :p

Tuli reissattua viikonlopun aikana. Mä asun oikeasti/virallisesti Pohjois-Savossa, mutta miesystävä asuu Etelä-Suomessa, ja sen luona mä pääsääntöisesti oleskelen. No kumminkin... kun osoite ja kirjat ym. on siellä muualla, niin siellä aina välillä juoksen käydä hammaslääkärissäkin. Tehtiin sitten reissu sinne siten, että perjantaina ajettiin paikan päälle, ja maanantaina tultiin taas etelään sen hammaslääkärin jälkeen. =) Oli kyllä mukava päästä näkemään taas omaa siskoa ja vanhempia, ja viettämään aikaa omassa kämpässä. Se hammaslääkäri oli kauheinta koko reissussa =( (Pelkään hammaslääkäriä kauheesti. Onneksi saan aina rauhoittavat sinne mennessä.).

Takastulomatka meni harvinaisen mukavasti. =) Tein vähän sanahakuja, ennen kuin tuli pimeetä, ja viestittelin siskon kanssa. Pysähdyttiin pariin otteeseen pitämään taukoa. Ensin stopattiin Tiinan Tuvalla. Meidän on pitäny jo kerran aiemmin stopata siinä, mutta sillon oli kai ollu jotain kovia tuulia ja sähkökatkoksia, niin se oli sillon kiinni. Nyt onneksi päästiin käymään siellä. =) Täytyy kyllä kehua, että paikka oli todella rauhallinen, ja edullinen (muistaakseni kaksi kahvia ja herkullinen munkki teki yhteensä 4,70€). Ja maisemat oli ihanat, vielä kun olisi ollu aurinkoisempi sää niin olisi varmasti näyttäny todella upeelta. =) Alla oleva kuva on sieltä (livenä oli kyllä näyttävämmät maisemat).



Seuraava pysähdys taisi olla Joutsan ABC:llä. =) Me pysähdytään melko usein siinä, se on jotenkin aina niin sopivassa kohtaa. :p Bongasin mun nimen Hesen mukista..! =D Oli pakko jakaa se teidänkin kanssa. Kokeiltiin kans vähän pelikoneita... Mulla kävi siten tuuri, että vaikka hävisinkin pelikoneelle kaikki ne huikeet 1,40€ mitä sijoitin, niin löysin vieressä olevan pelikoneen alaosasta 2,05€. =D Jäin voitolle siis. =)






No mutta, kai mun pitää pian mennä nukkumaankin. Ei vaan väsytä ihan hirveesti kun nukuin univelkoja ja reissuväsymystä viime yönä pois ihan kunnolla. :p Kuinka teidän viikonloppu meni? Oletteko reissailleet viime aikoina? Niin ja jos tulee mieleen suositella joitain hyviä pysähdyspaikkoja vaikka Kuopio-Helsinki välillä, niin vihjatkaa toki. =)

Hyvää yötä! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti