perjantai 30. joulukuuta 2016

12 Flash Color Case - Kaikkien meikkituotteiden äiti!

Huomio huomio!! Nyt sitä juttua tulee. =) Lupasinhan viime kerralla, että kirjoitan tuotteesta joka mua täällä kotona odotteli, ja nyt on sen aika. Olen tästä todella innoissani. =)

Kyseessä on siis Imagic 12 Flash Color Case!! Tämä on halpisversio MUFE:n (Make Up For Ever) vastaavasta tuotteesta. Aito paletti maksaa ehkä hiukan yli 100 euroa(!!), mutta tämä Ebay:n versio taisi olla jonkun 13 euroa. Aika edullista, eikö..?! :p Vieläpä kun huomasin, että tämän paletin, ja Sephoran sivuilla olevan aidon paletin, tuoteselosteet on TISMALLEEN identtiset! =) Katselin paljon videoita Youtubesta, missä arvioitiin tätä halvempaa versiota ja sain sen käsityksen, että on todellakin rahansa arvoinen. Ja onhan se kun miettii vielä mitä kaikkea sillä voi tehdä...! =D Palaan siihen kuitenkin tuossa myöhemmin vasta..


Paletin mitat on noin 1,9cm * 5,7cm * 16cm. Tuotetta rasiassa on 70g ja eri värejä löytyy siis 12 kappaletta. Ehkä aidossa paletissa tuotetta olisi tarkemmin joka väriä tasaiset määrät, tässä on pieniä "heittoja", mutta ei haittaa ainakaan minua noin pienet erot. =) Värit ovat siis voidemaisia ja hyvin pigmenttisiä. Jossain on kuvailtu, että nämä ovat "creme colors" ja jossain "grease paints", toivottavasti ymmärrätte kuitenkin mitä tarkoitan kun tän paremmin en osaa sitä selostaa. =) Värit on aika neutraalin tuoksuisia. Tai... en sanoisi, että ne tuoksuu millekään, ehkä enemmän on semmonen maalimainen tai voidemainen haju kun suoraan tuosta paletista nuuhkii, mutta sitäkään ei huomaa sitten kun tuotetta on vaikka sormenpäähän ottanut. En siis usko, että käytössä huomaa mitään häiritsevää hajua. =)



Mä kokeilin näitä värejä käsiin ensin. Levittyvyydessä huomasin joitain eroja. Tuntui, että punaiset värit levittyi helpoiten, ne tuntui tavallaan pehmeämmiltä ja "rasvaisimmilta". Kimalteiset värit, kulta ja hopea, oli vähän "höttöisempiä". Outo sana, tiedän... :p Mutta ne ei siis ollu yhtä "täyteläisen" tuntuisia kuin muut, ja niitä piti ottaa vähän enemmän, että se värikin sieltä tulee esille, eikä vaan kimallus. Sen verran olen näistä lukenut, että nämä pitäisi kiinnittää puuterimaisella tuotteella, jotta pysyy paremmin, eikä jää mitenkään "märäksi ja tahmaiseksi". Eli jos laittaa vaikka vihreetä luomille niin jotain vihreetä puuterimaista luomiväriä voisi laittaa päälle. Tai, sitten joka paikkaan on varmaan ihan hyvä vaihtoehto laittaa ohut kerros väritöntä irtopuuteria. Itse menin noiden swatchien jälkeen suoraan pesemään niitä pois, ilman että olisin mitään puuteroinut, ja aika hyvin silti pysyi ihossa ne värit. Siis tottakai heti lähti suurin osa pois, mutta että ihosta sai puhtaan näköisen, niin aika paljon sai pestä. Otin vielä avuksi öljymäisen, vedenkestävälle ripsarille tarkoitetun, silmämeikinpoistoaineen. Se auttoi sitten kans ihan hyvin siinä, että sai putsattua. =)

No mitä tuolla sitten voi tehdä? No vaikka mitä! =D Mä laitan alle ideoita mitkä on tullu vastaan netissä tai mitä olen itse miettinyt. =)
  • Color correcting. Et tarvitse enää erillistä palettia siihen. (Mikä muuten on Suomen kielen vastine tuolle color correctingille? Noin niinkuin meikkiterminä.. Mä en keksi mitään. :p )
  • Voit tehdä juuri itsellesi sopivan huulipunan sävyn. Mahdollisuudet ovat rajattomat! Voit myös sekoittaa juhlapäivinä joukkoon vaikka kultaa tai hopeaa. =)
  • Yhtä lailla voit sekoittaa minkä tahansa sävyisen poskipunan tai huulikiillon. Huulikiiltoon tarvitset tietysti lisäksi kirkasta huulikiiltoa. Itse ajattelin myös yrittää sekoittaa värejä kookosöljyyn ja kokeilla kuinka se toimisi värillisenä huulirasvana. =)
  • Voit käyttää luomivärinä tai eyelinerina.
  • Voit tehdä juuri sopivan värin kulmakarvoille. =)
  • Voit sekoittaa alusta alkaen uuden, juuri sopivan värisen, meikkivoiteen.
  • Voit tuunata kaupan valmista meikkivoidetta. Voit vaalentaa valkoisella tai tummentaa ruskealla. Tai tehdä liian lämpimästä sävystä kylmempää sinisen sävyillä, ja liian kylmän sävyn voi muokata lämpimämmäksi mm. keltaisen ja ruskean värin avulla. Loistava apu vuodenaikojen ja rusketuksen muuttuessa! =) Tai jos on tullut tehtyä hutiostos meikkivoiteen kanssa, tämän avulla sekään ei mene hukkaan. Hyvä esimerkki löytyy tästä videosta. Alussa on kaikenlaista höpinää, meikkivoiteen tuunausjuttu alkaa noin kolmen minuutin kohdalta, ja muita vinkkejä tulee kohdasta 9:55 eteen päin. =)
  • Voit tehdä korostus- tai varjostusvärin, tai jopa highliterin. 
Tällä voit oikeasti tehdä vaikka mitä! Kun väristä voit muokata juuri itsellesi sopivan ja käyttää vaikka mihin tarkoitukseen. Tämä on varmasti aika näppärä esimerkiksi matkoilla, jos et halua kantaa ihan jokaista purnukkaa mukanasi. =) Ja eipäs unohdeta sitä, että näillä väreillä voi tehdä myös aivan hyvin kasvomaalauksia tai halloweenmeikkejä...! =D Enää ei tarvitse erillisiä kasvomaaleja, näillä voi lasten ja aikuisten kasvot koristella helposti ja ihan miten haluaa. =)
Ainesosaluettelo.

Värit lueteltuna.
Näiden värien sekoittamisessa auttaisi todella paljon hyvä alusta ja tietynlainen spaatteli. Itse tilasin semmoisetkin Ebay:sta, mutta harmikseni ne ei ole tulleet perille vaikka olisi pitänyt tulla jo. =( Tästä johtuen en ole päässyt vielä testaamaan tuota palettia sen vertaa mitä tahtoisin, mutta nyt vähän tuntuu siltä, että kaivan kohta jonkun muun läpyskän esille ja vaikka kahvilusikan peräpäällä alan sekoittelemaan sen päällä. :p Otan kuvia ja kerron fiiliksiä sitten kun olen jotain saanut aikaiseksi. =)

Jos joltain löytyy jo tämä niin haluaisin kuulla, mihin te olette sitä käyttänyt ja mitä olette tuotteesta tykännyt. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti