tiistai 5. joulukuuta 2017

Joulun odotusta. =)

Heippa hei taas pitkästä aikaa! =)
Jessus sentään kun on pitänyt kiirettä, en ole blogitekstiäkään saanut aikaiseksi pitkään aikaan. No, nyt korjataan sekin tilanne. =) Ajattelin tulla laittamaan teille vähän tilannekatsausta ja kuvia viime viikoista, kaikenlaista mukavaa on tapahtunut. =)
Aloitetaan nyt vaikka mun työkokeilusta siellä Sinellissä. =) Oon ollut siellä nyt noin kuukauden ja tosi mukavaa on ollut. =) Kiva kun on päässyt oppimaan uusia asioita ja saa tehdä omaan harrastukseen liittyviä hommia. =) Työkaverit on todella mukavia, niin aina menee päivät hyvällä tuulella ja todella nopeeta. Ja on aivan ihanaa kun pääsee asunnolta pois ja näkee kaikenlaisia ihmisiä. Tehny kyllä todella hyvää olla siellä, ja ilmeisesti saan jatkaa vielä joulun jälkeenkin töitä siellä, jee. =D Ainoa "miinuspuoli" on se, että olen ihanien tavaroiden keskellä, niin tekee mieli ostaa kaikkea mahdollista. :p =D

Black Friday oli ja meni. Kävittekö tekemässä hyviä löytöjä?? =) Me ei muuten shoppailtu mitään erikoista, mutta mies haki ison säkillisen namia. :p Ja ilotulitus käytiin katsomassa, mä tykkään todella paljon ilotulituksista. =) Pääsin yksi päivä käymään Kiasmassakin ensimmäistä kertaa, sekin oli ihan kiva kokemus.
Musta ämpäri. :p
No sitten... Meillähän oli se muuttokin tässä. Ja sen kyllä tuntee kropassa. :p Jalat ei ole palautunu vieläkään, mutta toisaalta... ei ne muuttohommat ole vielä loppunutkaan täysin. =) Itse muutto ja suurin urakka on ohi, mutta toki uudessa asunnossa on todella paljon laittamista. Laatikoiden purkamista ja sen semmoista. =) Mutta kyllä tästä vielä hyvä tulee, kun saa pikkuhiljaa sisustaa. Sain mun iiiihanan ison askartelupöydänkin vihdoin käyttöön. =D Ja joulukuusi pistettiin jo olkkariin, ihanaa kun tulee joulu. Olen jo joitain lahjojakin paketoinut, ei pitäisi hirveetä kiirettä tai stressiä tulla niiden suhteen. =)
Ollaan tehty myös pipareita lasten kanssa, ne laittoi nameja koristelun joukkoon. :p Ja ollaan käyty leffoissa miehen kans. Käytiin katsomassa mm. Thor:Ragnarök, se oli ihan viihdyttävä, ja huomenna mennään katsomaan Bad Moms Christmas. =) Ostin kans yksi päivä itselle uuden rajauskynän testiin. Kyseessä on Oriflamen The One Gel Eye Liner Pencil. Pitäisi olla vedenkestävä, ja pysyykin kyllä aika hyvin. Silmämeikkiä puhdistaessa pitää nähdä vähän extravaivaa, että saa kaiken pois. Muuten siis ihan ok, mutta se taitaa vähän ärsyttää mun silmiä.. Välillä tulee semmoisia fiiliksiä, että kutkuttaa ja pitää räpytellä silmiä enemmän, en voi tietenkään varmaksi sanoa, että johtuuko tuosta vai sen hetkisestä muista olosuhteista (ilmastointi tai eläimet tms.).
Jokos teillä on jouluvalmistelut hyvässä vauhdissa, vai olenko ainoa joka intoilee jo tässä vaiheessa..? :p Menen jatkamaan päivän hommia. Kiva kun kävit ja oikein hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!! =) 💓💓💓

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti