tiistai 1. marraskuuta 2016

Essence meikkikyniä

Heippa taas! =)

Juu, viikonloppu tuli ja meni... =) Miehen lapset oli käymässä, niin en sillon viitsinyt kaivaa konetta esille ja naputella, mutta nyt on taas hyvin aikaa. Meillä kyllä jäi ukkelin kanssa vähän väritys- ja askarteluinto päälle, vaikka lapset onkin jo poistunu. :p Eilen kokeilin vuosien tauon jälkeen, että miten niitä lumihiutaleita tehtiinkään, mitä voi laittaa ikkunaan. Alla jotain näytettä aikaansaannoksista... =) Toinen kuva on siitä kun pysähdyttiin leikkikentällä viikonlopun kauppareissulla, piti kokeilla tommosta pyörivää härveliä.. :p


No mutta, otsikossa lukee ihan muuta ku askartelut tms, niin käydäänpä itse asiaan... =) Ostin tuossa joku aika sitten kaksi Essencen huultenrajauskynää (Longlasting lipliner) ja sävyt oli 06 A girl's dream, ja 07 Plum cake. Tokmannilta löytyi ja maksoi 1,89€/kpl. =) Koitin saada semmosen kuvan otettua missä näkyisi mahdollisimman "totena" ne värit kämmenselässä.

Vasemmalla Plum cake, oikealla A girl's dream.
Enimmäkseen olen näihin tyytyväinen. Hitsi kun en hoksannut ottaa kuvaa ilman korkkia, tuo on siis semmonen kieritettävä malli, eli ei tarvitse teroittaa. =) Tuote tuntuu mun mielestä pehmeeltä, ja levittyy hyvin. Mä harvoin käytän huultenrajauskynää pelkästään rajaukseen, vaan monesti "väritän" kokonaan huulet jollain kynällä, koska usein se tuntuu pysyvän paremmin kuin joku huulipuna. Jos väri tuntuu liian voimakkaalta niin hieron huulirasvaa päälle niin saa samalla pyyhittyä vähän enintä väriä pois (tekeekö kukaan muu muuten tuota, että käyttää rajauskynää huulipunan sijasta..? vai olenko vaan outolintu..? =D ). Ilman huulirasvaa voi alkaa kyllä vähän tuntumaan kuivalta noi huulet, mutta ei mitenkään erikoisen pahasti. Ainoa pikku miinus on tuotteen "heikkous".. Toisesta katkesi kärki heti alussa, voi tietysti olla että joku on jo kaupassa sitä räpeltänyt ja siksi oli huonossa kunnossa. Mutta muutenkin saa olla melko varovainen kun levittää, ettei napsahda poikki. Tai sitten mun pitää vaan varoa, etten kieritä sitä auki liikaa. =)
07 Plum cake huulissa.
Ostin myös yhden silmänrajauskynän. Essence extreme lasting eye pencil (easy glide & waterproof), ja sävy oli 06 Silky nude. Tokmannilta tämäkin ja hinta oli 2,49€. Tämä oli myös semmonen kieritettävä malli. =) Ensimmäinen reaktio, kun kämmenselkään tätä kokeilin, oli se että tuote todellakin on "easy glide". =) Levittyi tosi helposti ja pehmeästi mun mielestä. Ja pysyi muuten siinä ihossa aika kiitettävän hyvinkin, se oli myös positiivista ja antoi toivoa siitä, ettei heti silmistäkään katoa. =) En ole ehtinyt käyttää kun vaan kerran, enkä hoksannut sillon "vahtia", että kuinka tämä pysyi silmissä, niin ikävä kyllä sitä on nyt vaikea kommentoida että pysyikö tosiaan niin hyvin mitä odotin. Niin ja muuten... auttakaas nyt meikäläistä... =) Miksi te sanotte sitä silmän luomen osaa mikä on sisempänä? Niinku suomeksi? Englanniksihan sitä sanotaan waterline, mutta onko sille mitään hyvää suomennosta.. =D Jos tiedätte jonkun niin vihjatkaa mulle. =)

Ei kai mulla ole niistä hirveesti mitään muuta sanottavaa. Jos jotenkin pitää kiteyttää niin sanoisin, että ei ole aivan täydellisiä, mutta tarpeeksi hyviä ainakin mun tarpeisiin. =) Varsinkin vielä noilla hinnoilla.. Laitan lopuksi vielä kuvan nassusta, missä mulla on tuolla toisella huultenrajauskynällä värjättynä huulet (Plum cake) ja silmän alaluomessa (siinä sisempänä) on tuota rajauskynää. =) Kivaa loppuviikkoa kaikille! Mä jään odottelmaan, että tuleeko huomenna lunta, niinku on luvattu.. =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti