torstai 17. marraskuuta 2016

Silja Symphony / Tukholma - osa 2

No niin kullanmurut, nyt jatkuu tarinointi reissusta. =) Viimeksihän me jäätiin siihen lauantaiaamun tunnelmiin, jatketaan siitä nyt.

Kuten sanoin, niin sillon aamulla ei todellakaan ollut mikään paras mahdollinen olotila. =D Urheasti käytiin aamupalalla ja yritettiin parhaamme pärjätä sen kanssa. :p Hytin hintaan kuului erikoisaamiainen, se oli ihan kiva kun se oli eri paikassa, joten siellä oli vähän rauhallisempi meno kun mitä olisi ollut siellä isommassa tilassa.

No se Tukholma... Tuntuu, että kannattaako mun ihan hirveesti siitä mitään erikoista kertoa, kun varmaan kaikki muut on käyny siellä jo tuhat kertaa, paitsi minä. :p Olen reissaillut niin vähän. Onneksi mukana oli toi mies, se tiesi missä mitäkin on ja mitä pitää tehdä ym. Mä seikkailisin varmaan vieläkin siellä ihan eksyksissä jos yksin olisin ollut liikenteessä. =D Ja kerron taas yhden vinkin... Jos meinaa sillä metrolla kulkea, niin kannattaa hankkia laivan infosta ne liput jo etukäteen, selviää siellä asemalla ilman jonotteluita. Siellä nimittäin oli ihan jonkin verran jonoakin, mutta eipä tarvinnut siinä seisoskella kun oli jo ne liput taskussa. =) No mutta niin, me siis lähdettiin vanhaan kaupunkiin (en tiedä varmaksi kuinka toi nyt pitäisi kirjoittaa, kun perusmuodossa on kai yhteen, mutta mutta...) ja kohteena oli kuninkaanlinna. =) Satuttiin paikalle vielä just vahdinvaihdon aikaan. Linna näytti hienolta, laitan joitain lempparikuvia paikasta. =)

Käytiin välillä pitämässä taukoa ihan lähellä sijaitsevassa Café Sten Sturessa (Linkki kahvilan sivuille). Siellä oli todella kiehtova ja historiallinen tunnelma, kaikki leivonnaiset ja ruuat näytti ja tuoksui herkullisille (me otettiin vaan kahvit ja korvapuusti ja omenapiirakkaa) ja henkilökunta oli todella ystävällistä. =) Oikein viihtyisä paikka.

Ilta laivalla menikin sitten aika rennosti, pääasiassa ihan siitä syystä, että jalkoihin koski niin kauheesti ja väsytti tuhottomasti. :p Käytiin syömässä, ennen nukkumista käytiin yksillä baarissa, ja siinä välillä tehtiin vielä ostoksia Tax Freessä. Ostin jotain pientä kivaa tilpehööriä, esim. välkkyvän shottilasin, nameja ja tietysti piti täydentää viinivarastoakin. :p Oli pakko ostaa kans yhtä kuoharia kun se oli niin jännän näköistä..!

Oli pakko, nämä oli muksunakin niin kivoja. =)



No mutta siinä se reissu sitten enimmäkseen olikin. Yö meni niinkuin edellinenkin yö, vähän laivan keinumista jännittäessä ja käytävän ääniä kuunnellessa. Aamulla oli ihan ok olo kun otettiin niin rauhassa ilta. :p Laiva oli noin 10 aikaan satamassa ja siitä sit suunnattiin kotiin koomailemaan. =)

Jatketaan taas toiste juttua. Olen ollut nyt muutaman päivän kipeenä, niin hoidan tän taudin ensin pois, niin voin sitten taas keskittyä kirjoitteluihin lisää. =) Mukavaa loppuviikkoa kaikille! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti