maanantai 6. maaliskuuta 2017

Askartelua, reissaamista ja sen semmoista. =)

Moikka taas kaikille! =)

Se olisi maanantaipäivä, ja aurinkokin paistaa kauniisti täällä etelässä. =) Tulin laittelemaan tervehdystä tähän väliin, kun huomenna lähden pariksi päiväksi reissuun. Menen käymään yhdellä paikkakunnalla missä asuin 10 vuotta, muutin sieltä pois reilu kaksi vuotta sitten, nyt käyn moikkaamassa muutamaa kaveria. =) On aika jännät fiilikset, sieltä on kuitenkin niin hirveesti muistoja. :p

Mä olen askarrellut taas into piukeena. =D Sillon kun sieltä Savosta reissasin pois, niin poikkesin parissa todella ihanassa kaupassa ja tein löytöjä. Ostin tuommoisen korttiaskartelukirjan ja innostuin ihan täysin leimasimista. Nyt oonkin sitten ostanu joitain leimoja ja Ebaysta tilasin lisää (kun niin paljon halvemmalla sieltä saa). =) Tein miehen tytöille synttärikortit, mutta niihin en vielä leimaamista kokeillut. Seuraaviin kortteihin haluan kyllä kokeilla sitäkin.


Löysin kanssa tuommoista kynttilävahaa mikä on vähän niin kuin kynän muodossa. =D Aivan ihanaa, en tiennyt ollenkaan, että tommoisiakin on myynnissä..! =) Kynttilät on niin yleinen ja suosittu ja helppo lahja, mutta ehkä vähän tylsäkin juuri siitä syystä... Niin näillähän niitä pystyy hyvin piristämään ja tuunaamaan henkilökohtaisiksi. Voit piirtää tai kirjoittaa mitä vain, ehkä jotain mitä haluat saajalle viestiä. =) Äitienpäiväkin on tulossa vielä.... ;)

Niin ja muistatteko kun kerroin siitä keilailureissusta, ja kuinka innostuin siitä..? No käytiin toisenkin kerran keilaamassa, mutta kävi niin inhottavasti, että heti ekassa heitossa sattui reiteen tosi paljon.. =( Varmaan oli sen edellisen kerran jäljiltä jotenkin se lihas vielä jumissa, tai jotain, ja nyt sitten tykkäs huonoa. Katselin sitten enimmäkseen miehen pelaamista, harmitti kyllä todella paljon. Ja sattui kyllä sen ehtoon tosi paljon, onneksi parin päivän päästä oli jo paljon parempi, ja nyt oon koittanu sitä treenata ja venytellä ym., ettei toiste kävisi noin. =)

Ja katsokaas kuinka herkullista kakkua meillä oli viikonloppuna. :p Mies sen tekaisi ihan tuosta vaan (se on tän talon kokki/leipuri). =) Pohja oli tiikerimuffiniohjeella tehty (resepti täältä) ja siihen teki päälle suklaakuorrutteen. Mä lisäsin omaan kakkupalaan vielä strösseliä. :p
Mä alan nyt ottamaan jotain välipalaa, meinaa masu kurnia, kun tuota kakkua ajatteli. =D Mietin, että voisi käydä vaikka jonkun leffan vuokraamassa illaksi, ja täytyy katsoa, että huomista varten kaikki on valmista. =)

Oikein kivaa viikkoa kaikille! 💕💕💕

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti