keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

Tuurissa shoppailua. =)

Heippa hei höpönassut! =)

No niin, nyt on reissu tehty. Tai olihan se tehty jo torstaina, mutta nyt pääsen siitä vasta kirjoittelemaan. Aloitetaas aivan alusta....
Viime viikon tiistaina siis junalla reissasin kaverin luo. Oli kyllä tosi kiva nähdä taas vanhoja tuttuja, vaikkakin todella nopeeta kun matka oli niin lyhyt. Keskiviikkona sitten tän kaverin kanssa lähdettiin Tuuriin, Kyläkauppa Veljekset Keskiselle. Ajokeli oli aika hirvittävä, ja meillä oli yhdessä kohtaa melko jännätkin paikat, kun tuli rekka vastaan ja sen perä oli vähän meidän kaistan puolella. Onneksi se sai suoristettua ennen kuin kohdattiin, mutta kyllä siinä muutama rumempi sana taisi molemmilta päästä.. No, perille päästiin kuitenkin yhtenä kappaleena. =) Muutama tunti siellä meni, ja helposti olisi saanut paljon enemmänkin aikaa kulumaan, kun se on niin hirvittävän suuri kauppa. Mutta ei voinut olla kauemmin kun oli muutakin menoa.
Kävin siinä sitten moikkaamassa muitakin kavereita illalla. Torstaina kävin entisessä kesätyöpaikassa ja sitten vaan poikettiin ruokakaupassa ja syötiin ennen kuin mun piti taas hypätä junaan. Olisin varmaan aiemmin jo teillekin kirjoitellut, mutta minäpä olin sitten perjantaina jo kipeenä. =( Ja sitä tautia tässä on siitä lähtien koitettu parannella. Enimmäkseen olen vaan makoillut sängyssä ja syöny kurkkupastilleja tai yskänlääkettä, ja niistellyt ja yskinyt. Ihan typeriä kaikki tämmöset flunssat. :p

No mutta... mitä mä sieltä Keskiseltä sitten löysin?? =) No vaikka mitä kivaa! Kuitti sai kyllä jostain rasvaa itseensä ja osa hinnoista hävisi siitä, joten välillä hinnat on semmosta pientä arvailua ja "muistaakseni" -hintoja. :p Kerron kyllä aina jos en tiedä tai muista tarkasti. =) No, ostin ensinnäkin uudet kuulokkeet, ihan tommoset perusmallin johdolliset nappikuulokkeet, joita voin pitää vaikka öisin kun koneella istun. =) Musiikin kuunteluun ja puheluihin mulla on erikseen bluetooth-kuulokkeet. Edelliset ei toiminu enää kauheen hyvin, ja niistä oli kulunut ne R ja L -merkinnät, ei meinannut saada enää selkoa, että kumpi menee kumpaan korvaan. :p Noi maksoi 7,95€. Ostin myös viisi paria sukkia, hinta taisi olla 5,95€. Kivan pirteitä värejä ja kuvioita, mutta.... noi on aivan liian isot. Otin koon 39-42, yleensä mulle menee 39 tai 40 koon kengät, mutta noi sopisi varmaan 45 kokoisellekin jalalle. Kantapää menee tuolla jossain nilkan kohdassa ja varret yltää polvitaipeeseen. Vähän hutiostos siis ainakin sen koon puolesta. :/ Ostin myös uudet kosketusnäyttösormikkaat. Nämähän on siis aivan loistava keksintö, pidän aina talvisin tämmösiä. =) Eikä ollu kalliit, 2,95€.
Niin ja miehelle ostin myös kosketusnäyttösormikkaat, paitsi tietysti miesten kokoa. =) Maksoi 5€. Ostin sille kans jotain yrttihunajanameja (jotka mä sitten tietysti kipeenä oon popsinu omiin suihin =D ) ja yhdestä toisesta kaupasta possutikkarin. :p

No sitten..! Mä olin aika innoissani kun tajusin, että siellä myydään w7 -kosmetiikkaa. =) Mulla ei ole vielä mitään sen merkin meikkejä, ja tietysti kun olin kuullut, että ne on melko edullisia, niin halusin ottaa kokeeksi muutaman tuotteen. Kyseisen tuotemerkin meikkejä ei ole myöskään testattu eläimillä, mikä on tietysti todella iso plussa. =) Ajattelin, että shoppailen ison läjän niitä, varsinkin paletteja, mutta lopuksi ostinkin ihan vaan pari tuotetta.
Ostin Mega matte lips huulipunan, Absolutely waterproof ripsivärin (ainoa vedenkestävä minkä sieltä löysin) ja The matte fixer meikinkiinnityssuihkeen. Suihke oli tarjouksessa, maksoi 2,95€. Toki pullokin on aika pieni (18ml), että siihen nähden ei ihmetytä kun niin halpa oli. Tätä oli kahta mallia, tuo minkä pitäisi jättää matta pinta ja toinen oli joku semmoinen "normiversio", jää siis varmaan kostutetumman näköinen iho. Ripsiväri maksoi ehkä 4,95€, ja harja näytti aika hyvältä mun silmiin niin pakkohan sitä oli ottaa kokeeksi. :p Niin ja huulipunan hinta on vähän epäselvä, se oli ehkä 2,95€ tai 3,95€ tai... jotain sinne päin. =D

Tuo huulipuna ei kyllä livenä näytä yhtä pinkiltä kuin yllä olevassa kuvassa... Kuvailin vaikka missä kohtaa asuntoa enkä millään saanut semmoista kuvaa missä se näyttäisi samalta kuin livenä. Sitten ostin tuommoisen Dependin luomiväripaletin. Tämäkään ei montaa euroa ollut, mutta kuitista ei kyllä selvää ota. Maksoi ehkä max 3,95€. Näitä oli Nude ja Smoke, mutta kun tuntuu että joka paikassa meikit on nude nude nude, niin halusin mieluummin tuon missä on vähän muitakin värejä. =) Samasta syystä ehkä ne w7 paletitkin jäi sinne kauppaan, tuntui että kaikissa oli vaan samat nudevärit..

Ja nyt on siis oiva aika mainita, ettei mulla ole näistä vielä mitään kokemusta tai arviota sanottavaksi. :p Kuten sanoin, tulin heti kipeeksi ja oon möllöttäny kotona peikon näköisenä kaikki päivät. En ole päässyt näitä testaamaan vielä ollenkaan. =( Tiedättekö: "Se tunne kun oot ostanu uusia meikkejä ja into piukeena odotat että pääset niitä testaamaan, mutta tulet kipeeksi ja kiroot joka päivä kun et pääse niillä leikkimään ja haluaisit vaan parantua, että voisit meikata". =D Onko tuttua? =) Mutta uskokaa pois, heti pistän kaikki testiin kun pystyy ja laitan sitten edes lyhyesti johonkin mainintaa, että mitä pidin. =)

Ostin myös Duroyn kulmasiveltimen nro 6 (ei mitään hajua hinnasta), Erisanin käsivoiteen (tarjouksessa 2,44€) ja sitä Dependin kulmaväriä mistä mainitsin kerran, ettei meinaa enää kaupoista löytyä. =) Sekin oli tarjouksessa ja maksoi vaan 6,50€.
Ja sitten, tottakai, mun oli pakko metsästää vähän askartelutarvikkeita. :p Ja olihan ne jotkut paljon halvempiakin tuolla kuin esim. paikallisissa kaupoissa tai Sinellissä tms.Tuo boordilävistäjä oli ehkä noin 5,95€, ja hyvin toimii, eilen sitä lehden reunaan kokeilin. =) Paperit oli 2,95€, toi leimasinalusta (tai miksi nyt sanotaankaan) oli ehkä 5,25€ ja leimasintyynyn hinta on ihan arvoitus, ei ota kuitista selkoo.. =) Mutta olisko sekin ollut jotain vitosen luokkaa. Tai alle, tai päälle... En tiedä. =D
Samalla kun Halpa-Hallista käytiin niitä ruokia hakemassa kaverin kanssa, ostin vielä pari juttua. Blistexin huulirasvaa tuommoisen erilaisen purnukan, en ole ennen tuommoista nähnytkään niin oli pakko ostaa. :p Maksoi 2,69€. Tuntuu kyllä kosteuttavalta, mutta siinä on aika ärhäkkä haju/tuoksu. En tiedä miten kuvailisi sitä, jotenkin semmoinen.... lääkemäinen? =D
Sit löysin tuommoisen hauskan leimasimen missä oli eri värejä leimasintyynyssä ja tosta laitteesta sai valittua 12 erilaista kuviota. Pitää vaan kiertää nuppia ja valita numero niin siihen alapuolelle kääntyy se esille. Aika hieno keksintö. Ja, se maksoi vaan 2,95€! Olisin luullut, että olisi kalliimpi. =)

Ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä... Ostin L'oreal Colorista Washout väriä, tuommoista pinkkiä. =D Mä en ole koskaan hiuksiini mitään erikoisempaa väriä laittanu niin tuntui aika hurjalta ostokselta. :p Mutta siinähän lukee, että lähtee pois 2-3 pesussa, niin ei kai sillä kauheeta vahinkoa voi saada aikaiseksi. =) Ajattelin ihan pienellä suortuvalla kokeilla ensin ja sitten laitan joku päivä laajemmalti jos tykkään. Ja tän hinta oli 7,29€. Lisätietoja tuotteesta löydät täältä. =)

Siinä ne oli. =) Harmittaa tosi paljon, ettei mulla ole laittaa teille nyt mitään kummempia kuvia tai kertoa enemmän, että miten mikäkin toimi tai oliko hyviä meikkejä, mutta näkyihän tästä tulevan jo itessään aika pitkä selostus. =D Mahtavaa jos jaksoit lukea loppuun asti. =) Ja ehkä seuraavaan juttuun siis kirjoitan näistä kokemuksia, laitan swatcheja ja uusia kuvia.

Mä alan nyt syömään, masu kurnii jo kovaa. Oikein kivaa loppuviikkoa teille kaikille, nähdään taas pian! 💗💗💗
Possutikkari! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti