perjantai 24. maaliskuuta 2017

Pikakatsaus Tuurin ostoksiin.

Heippa taas! =)

Nyt tulee lyhyempi juttu. Ollu melkoista hälinää koko viikko, niin nyt vasta ehdin kirjoittamaan. Ja tänään tulee lapset paikalle, niin haluan kuitenkin ennen sitä laittaa jotain teille. =) Käyn todella nopeeta läpi jotkut niistä edellisistä ostoksista, ja ehkä jotain muutakin höpisen. :p

Se ripsiväri... Ei tehny vaikutusta. =( Se oli aivan liian kuiva, se oli se isoin miinus. Ripset meni kanssa vähän niinku "solmuun" sitä laittaessa, ne ei pysyny erotelluina. Eli en suosittele.

Huulipunaa olen kokeillut vain kerran. En tiedä mitä sanois.... Ei pysy mitenkään kauheen hyvin. Ja ehkä noi tommoset mattapunat ei vaan sovi mulle, en jotenkin pitänyt siitä miltä tuntui. Parempiakin huulipunia siis löytyy. =)

Se luomiväripaletti. No siitä mä tykkäsin! =) Otin teille swatchit, mutta itse olen kokeillut vain ruskehtavia sävyjä. Aina jotenkin turvaudun niihin kun ne imartelee sinisiä silmiä parhaiten. :p Sanoisin, että näistä noi metallisen oloiset sävyt on pigmenttisempiä kuin matat, mutta siis hintaan nähden oikein hyvä ostos. =)

Sitten se L'orealin Colorista. Ihan kiva tuote. =) Paketissa oli mukana kaksi paria kertishanskoja, ei siis lopu ihan kesken, mutta hyvä on olla omiakin hanskoja. Ihan jo siksikin, että ne paketissa olleet on niitä samanlaisia jättihanskoja mitä hiusväripaketeissakin. Ne ei ole ihan yhtä käteviä kuin ne semmoiset istuvammat hanskat mitä voi kaupasta edullisesti ostaa monta paria. Mä itse käytän Euroshopperin hanskoja koossa M. =) Levittäminen oli melko helppoa, itse laitoin vaan niskaan tietylle alueelle ja sitten pinnillä se osio kiinni vaikuttamisen ajaksi. Miinuksena sanottakoon se, että tuote pitää levittää kuiviin hiuksiin. Eli käytännössä meinaa mennä siihen, että pesun jälkeen kuivaat tai annat hiuksien kuivua, laitat tuotetta hiuksiin ja sitten taas joudut kastelemaan hiukset kun huuhtelet aineen pois. Vähän työlästä joskus. :p Laitan alle kuvan miltä omat hiukset näytti kun olin vielä kihartanut ne.
Meikinkiinnityssuihkeesta ei ole oikein mitään mielipidettä vielä. Olen sitä kyllä kokeillut, mutta niinä päivinä en ole tehnyt oikein mitään semmoista, että se olisi joutunut kunnon testiin. Eli en tiedä, jos silloin on iho pysynyt mattana, että onko kiittämistä sitä tuotetta, vai ihan vaan niitä samoja meikkejä mitä muutenkin käytän. :p Duroyn sivellin on taas osoittautunut todella hyväksi eyelinerin levittämisessä. =) Siihen tarkoitukseen sen siis alunperin ostinkin. Se on tarpeeksi jämäkkä ja ohut, tulen sitä käyttämään varmasti paljon jatkossa. =)

Siinä kai olennaisimmat niistä tuotteista. =) Laitan vielä kuvia kun käytiin viime viikonloppuna Tallinnassa pyörähtämässä. Aika monelle ne maisemat on varmaan ihan tutut, mutta mä en ole käynyt siellä sitten teini-iän. :p
Todella hyvää tiramisua. :p
Musta tää oli hauska. =D
Mulla oli kans synttärit tällä viikolla, sain ihania lahjoja mieheltä ja käytiin elokuvissa katsomassa Hidden Figures - Varjoon jääneet. Tykkäsin leffasta tosi paljon, se oli ajatuksia herättävä. =)

Mutta nyt täytyy taas mennä. Kivaa viikonloppua teille kaikille! Muistakaa siirrellä niitä kelloja.. :p 💖💖💖

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti