torstai 2. maaliskuuta 2017

Depend ripsi- ja kulmaväri

Moro vaan kaikille! =)

Halusin nyt kertoa teille yhdestä tuotteesta, joka mun mielestä on mennyt huonompaan suuntaan. Kyseessä on tuo otsikossakin mainittu Dependin värjäysaine.

Ennen mulla oli tuo tommoinen paketti minkä kuva on alapuolella. Siinä lukeekin pelkkä kulmaväri, ja sitä käytin kulmien värjäämiseen, kun en mä omia ripsiäni ole koskaan uskaltanut värjätä. :p Mun mielestä oli ihan kelpo tuote.
Mutta nyt, jostain ihme syystä, sitä on todella vaikea löytää kaupoista. Sen tilalla on melko usein nyt ihan erilainen paketti. Semmonen millä voi värjätä kulmat ja ripset todella nopeasti.

Mä en tykännyt tuosta tuotteesta juuri ollenkaan. Juu, se on nopea, se täytyy myöntää. Mutta muuten tuossa oli mun mielestä paljon enemmän huonoa kuin hyvää. Ensinnäkin, sisältöluettelossa mainitaan, että mukana on neula. No mä mietin, että mihin ihmeeseen tarvitaan neulaa. Selvisi, että sillä avataan värigeelituubi. Siinä on siis kierrekorkki päällä, kuten kuvistakin näkyy, mutta se pitkulainen osa mistä se geeli tulee ulos, on aluksi umpinainen. Suosittelen, että avaatte sen ennen kuin alatte levittämään mitään aineita kulmiin tai ripsiin. Koska kun mä koitin siinä kiireellä (olikohan joku semmonen väli, että piti pari minuuttia odottaa) avata sitä tuubia sillä neulalla, niin siinä meinas vähän pelottaa. Se neula ei tahtonu mennä ensin millään siitä pinnan läpi, piti käyttää jonkin verran voimaa ja se olisi voinut helposti lipsahtaa ja osua sormeen. Onneksi nyt ei mitään kuitenkaan sattunut, eikä sitä sitten enää toiste tarvitse käyttää. Tuubissa on kuitenkin tuo kierrettävä korkkikin, niin miksei siinä vaan voinut olla sitä puristusreikää valmiina, sitä en tajua. :p Oma vika varmaan, että meinasi vähän hätä tulla, ohjeissahan kyllä neuvottiin se avaamaan jo aikaisemmassa vaiheessa. =)
Vähän sama juttu tuon suojavoiteen kanssa, kätevämpikin olisi voinut olla. Se on semmoisessa littanassa "paketissa" mistä leikataan kulma auki, samanlainen kuin kaikki rasvanäytteet tms. Eihän sitä saa sitten mitenkään enää suljettua kun sen kulman on leikannut, pitää vaan yrittää ottaa siitä se aine siten, ettei sitä hirveästi pursuisi sieltä enää pois ja jää kuivumaan siihen aukon kohdalle. Tuntuu myös, että se suojavoide tulee loppumaan vielä jossain vaiheessa kesken, vaikuttaa niin pieneltä määrältä, mutta saa nähdä kuinka käy.. Itse se suojavoide tuntuu kyllä ihan hyvältä idealta olla mukana, ei värjäänny iho väärästä kohtaa. =)
Noita suojapapereita on mukana 10kpl. Kulmia värjätessä ne menee vähän hukkaan, on tarkoitettu siihen kun ripsiä värjätään. Mun matikkapäällä tämä tietysti tarkoittaa sitä, että tuotetta on (tai ainakin pitäisi olla) ainakin viidelle värjäyskerralle. Sitä en kyllä ymmärrä, että miksi mukaan on laitettu sitten kaksi vanupuikkoa, nehän ei riitä mihinkään..! =D
Käyttöohjeet.
Myös tuo kohta "..aineet voivat aiheuttaa tahroja, joita on vaikea poistaa. Tahrat näkyvät vasta joidenkin tuntien kuluttua." aiheutti pientä ihmetystä. Mitenkäs mä näen, jos niitä kirkkaita aineita (tuo aktivaattori ja värigeeli on siis molemmat värittömiä kun ottaa tuubista/pullosta) roiskuu pöydälle tms. :p Eli joka kerta varmuuden vuoksi joutuu pyyhkimään pinnat lähettyviltä, ettei huomaa sitten tuntien päästä, että onkin onnistunut roiskimaan ja sotkemaan kaiken. =)

Niin ja siis mä en edes tän kanssa varmaan uskaltaisi alkaa ripsiä värjäämään jo siitäkin syystä, kun tossa on hirveen kiirus aikataulu. Kun oot levittänyt ainetta, niin pitää antaa olla 30 sekuntia ja sitten jo poistaa. En tykkää siitä kulmia värjätessäkään, kun ei siinä ajassa kerkee sitä rauhassa levittelemään ja katsomaan, että meneehän varmasti just oikeisiin kohtiin, kun pitää olla jo poistamassa. Tän kanssa tuntuu myös siltä, että värjää enemmän ihoa kun itse kulmakarvoja..

Eli jatkossa, jos kaupasta vaan löydän, ostan tuon ensimmäisessä kuvassa olevan pakkauksen. Pidän siitä enemmän. =)

Oletteko te kokeilleet tuota pikaväriä ripsille ja kulmille, mitä tykkäsitte? =)

2 kommenttia:

  1. Moi! Pakko kommentoida tähän hieman jo vanhaan postaukseen, että samaa mieltä! Yritin etsiä jotain missä voin ilmaista mielipiteen kuinka surkea tuote on kyseessä (en tosin tiedä millainen ennen oli.) Aiemmin olen käyttänyt Refectocil nimistä tuotetta ja se on ihan loistava! Paljon helpompi käyttää, vähemmän vaiheita ja aikaa levitellä tuote rauhassa. Sanoisin, että kaikenkaikkiaan jopa nopeampi. Itse en tätä vain viimeksi löytänyt kaupasta ja päätin kokeilla uutta. Kokeilun jälkeen Refectocilillä todellakin mennään taas! Terveisin puoliksi vaalea puoliksi tumma ja kaksi eri väristä kulmakarvaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! =)

      Kiva kun kommentoit, aina mukava kuulla toistenkin kokemuksia. =)

      Mä olen kuullut hyvää siitä Refectocilista, mutten ole koskaan kokeillut, ehkä täytyy joskus sitäkin testata itse. =) Mulla itse asiassa tuo mielipide muuttui sitten vähän kun olin enemmän tuotetta käyttänyt. Kerroin siitä toisessa tekstissä, olenkin miettinyt että tarvitsisi laittaa sen linkki tähän, joten: http://ihanuuttaihmetellen.blogspot.fi/2017/06/edit-edit-kuinkas-sitten-kavikaan.html =) (toivottavasti linkki toimii) Siinä on kyllä vieläkin omat huonot puolensa, mutta kun on vähän tottunut käyttöön, niin ei se kokemuksena olekaan ihan yhtä inhottavaa miltä aluksi tuntui. :p

      P.S. Ei varmaan ole kivaa kun on kulmakarvat eri paria, toivottavasti saat tilanteen korjattua pian! =)

      Poista